Se suspèn el cobrament de les quotes de l’Escola bressol i s’amplia el termini per pagar l’Impost de vehicles

Divendres, 27 de març de 2020

L’Ajuntament ha informat aquest dijous, 26 de març, a les famílies usuàries de l’Escola bressol municipal que les quotes pel servei es cobraran fins al 12 de març. El dia 13, el centre va tancar en aplicació de les mesures preses per les autoritats educatives i sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. El rebut no es tornarà a generar fins al restabliment del servei.

D’altra banda, l’empresa Serveis per a la Infància Créixer Junts, gestora de l’Escola bressol, ha comunicat a les famílies la seva decisió de modificar el càlcul dels rebuts de les quotes dels serveis complementaris del mes de març (de l’1 al 12), que són generats i cobrats per l’empresa gestora, perquè l’import final resulti més beneficiós per a les persones usuàries. El de menjador es cobrarà a preu fix i per dia assistit i el d’acollides o permanències serà el de preu fix a partir del sisè dia.

Impost dels vehicles

El termini per pagar l’Impost de vehicles de tracció mecànica s’amplia al 2 de juny (el calendari actual marcava el 4 de maig). Aquest ajornament forma part de les mesures preses per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT), encarregat de la recaptació de tributs al municipi, en el marc del Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19.

En funció de l’evolució de la situació, el Govern municipal estudiarà prorrogar el termini de la liquidació d’altres impostos.

Atenció al contribuent

D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, les instal·lacions de l’Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), estan tancades des del 16 de març fins a nou avís.

L’atenció al contribuent es manté mitjançant els següents canals:

  • Telemàtica (orgt.diba.cat). També podreu presentar escrits a través del registre telemàtic.
  • Correu electrònic: orgt.atenciociutadana@diba.cat
  • Telèfon: 932 029 802
Darrera actualització: 2.04.2020 | 10:00