Resum dels acords de ple del 20 de desembre de 2022

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 11:48

Ahir dimarts es va celebrar sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de Vallromanes. Entre els punts tractats a l'ordre del dia, es va aprovar definitivament el plànol de delimitació de les franges perimetrals contra incendis i la modificació de crèdit que permetrà invertir una partida que anava destinada a la reforma de la zona esportiva en millores a l’espai públic. En concret estan previstes 5 actuacions: la construcció d’una rampa d’accés al Casal de la Gent Gran, l’arranjament de voreres a Can Galvany, el reasfaltat de diversos trams de carrer a Can Galvany i Can Palau, i la instal·lació de l’escultura a la rotonda d’entrada al poble.

També es va aprovar inicialment el projecte de la zona d'esbarjo de gossos que estarà ubicada entre la riera de Vallromanes, la carretera BP-5002 i la carretera de dona accés al municipi, l’estudi del projecte de construcció d’una rampa d’accés al cementiri, i el conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per impulsar el programa TTT "Treball, Talent i Tecnologia" de  la Diputació de Barcelona que té com a objectiu promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. 

Durant la sessió ordinària també es va donar compte  de la Liquidació del pressupost General de 2021, amb un romanent total disponible de 475.030,51 €.

Podeu tornar a veure el ple sencer aquí.

Darrera actualització: 21.12.2022 | 12:41