Ràdio Vallromanes creix

Dissabte, 30 de juny de 2007 a les 00:00
Encara que els mesos de juliol i agost el personal de Ràdio Vallromanes farà vacances, al 94.2 de l'FM es continuarà emetent les 24 hores del dia, amb la repetició d'alguns espais emesos aquesta temporada i amb programació musical. Per a la nova temporada, a més dels espais consolidats, s'incorporaran nous col·laboradors i s'estrenaran nous programes que ampliaran la graella i dels quals us informarem a través de Ràdio Vallromanes, al nostre web www.vallromanes.cat i a la propera edició de La Pinya.

Ràdio Vallromanes

De mica en mica, l'emissora municipal va guanyant adeptes, no només al poble, també tenim constància que ens escolten a les rodalies, gràcies a l'entusiasme de la nostra gent, que dedica part dels seu temps, sense cap retribució, a fer uns programes de contingut variat força dignes. Cal destacar, així mateix, la bona qualitat de la música de continuïtat, un dels segells de distinció de Ràdio Vallromanes.

Una de les prioritats és la de copsar les inquietuds d'un poble que, tot i ser petit en nombre d'habitants, gaudeix d'una notable vitalitat social i cultural.

L'entrevista és un gènere que ens ha permès aproparnos a aquesta realitat i, per aquest motiu, hem enraonat, i ho seguirem fent, amb tota aquella gent del poble que es distingeix d'alguna manera. Així ens han vingut a visitar la Carme Forn, directora de l'escola Tres Pins, el pintor Fo, el fotògraf i ADF, Arturo de Alba, el gastrònom

Pere Visa, la pintora Pilar Massip, el voluntari forestal Joan Ramon Mimó, l'escriptor Sergi Santjoan, els Trinxacadenes Jordi Gudàs i Vicenç Prims, la presidenta de la Coral de Vallromanes Maruja Tutusaus, el cuiner Nico, l'escultor Josep Bofill, el pilot de rallies Josep Chaume, la psicòloga Cristina Millán, mossèn Miquel Torrent, la presidenta local de l'Associació contra el Càncer, Felícia Botet, l'expert en música francesa Ettienne Muylle, el director del Club de Golf Francesc Herrerías, l'ex-regidora de Cultura Adelina Zabalza, etc. I també hem entrevistat personalitats de fora del poble, com l'editor Jorge Herralde, l'escriptor Enrique Vila Matas, el músic Josep Maria Mestres Quadreny, el blogger Marc Vidal, l'escriptora Sílvia Soler, el parlamentari i poeta Marcel Riera, etc.

"L'alcaldessa respon" és un programa en què Maria Cabot dóna resposta a totes les preguntes que vulgui plantejar-li la ciutadania. Ho poden fer bé a través del contestador automàtic del 935729005, o bé per mitjà de l'adreça electrònica radiovallromanes@diba.cat

Dossier temàtic: Ràdio Municipal de Vallromanes 92.4 FM

Darrera actualització: 06.02.2017 | 16:56

Imatges