Ponència de Núria Salán sobre l’accés de les dones a la universitat en ciència i tecnologia

Divendres, 31 de març de 2023 a les 13:32

El proper 11 d’abril, l’IE Els Tres Pins acollirà una ponència sota el títol “L’enginy (in)visible” a càrrec de Núria Salán. La xerrada versarà sobre l’accés de les dones a la universitat en carreres de ciència i tecnologia, la resposta de la societat, curiositats, anècdotes, dades numèriques d’abans i d’ara. També es posarà en relleu la poca visibilitat de la dona en l’àmbit tecnològic i com encara s’arrosseguen estereotips que no afavoreixen l’apropament de la dona a les titulacions tecnològiques. Es realitzaran un total de 3 sessions, dues en horari lectiu per a l’alumnat de cicle superior i ESO, i una tercera a partir de les 16.45h oberta a les famílies que hi vulguin assistir en col·laboració amb l’AFA.

Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la Regidoria d’Educació en col·laboració amb l’IE Els Tres Pins i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Núria Salán és doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’actual presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la filial tècnica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:08