Nous cursos en competències digitals per a l’organització industrial

Dimecres, 3 de d’agost de 2022 a les 12:03

Els proper mesos d’octubre i novembre tindran lloc dos nous cursos en competències digitals en l’àmbit de la indústria:

  • Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a operaris/àries (magatzem, manteniment, alimentació i/o packaging) amb una durada de 76 hores i en modalitat online/presencial.
  • Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a  administratius/ives amb una durada de 64 hores i modalitat online/presencial.

Aquests cursos s’emmarquen en el projecte TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA EN LA CADENA DE VALOR DE NEGOCIS DE L’ALIMENTACIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL, impulsat conjuntament pel Consell Comarcal i 16 municipis del Vallès Oriental, entre els quals hi ha Vallromanes.

El projecte ofereix formacions per persones desocupades, o treballadors en actiu que volen millorar la seva ocupabilitat amb l'objectiu de desenvolupar competències digitats tant de base com específiques en perfils professionals d'operari/ària (magatzem, manteniment, alimentació i/o packaging), administratiu/iva i comercial.

Consulta més informació i requisits: https://sites.google.com/view/programa-treball-talent-i-tecn/p%C3%A0gina-inici?authuser=1

Darrera actualització: 03.08.2022 | 12:02