Nou Servei d’Assessorament en el consum de Drogues i Pantalles (SADIP) a la Mancomunitat del Galzeran

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 14:15

S'ha presentat el nou Servei d'Assessorament en el consum de drogues i pantalles (SADIP) de la Mancomunitat del Galzeran, a la qual pertanyen els municipis de Vallromanes, Martorelles, Montornès del Vallès, Santa Maria de Martorelles i Vilanova del Vallès. A la presentació, que va tenir lloc el 10 de maig a Montornès del Vallès, va assistir l'alcalde, David Ricart.

El SADIP és un servei públic gratuït inclòs en el CRÍTIC, el Pla de Prevenció en drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran. Té com a finalitat atendre, orientar, assessorar i fer seguiment de manera confidencial de totes les accions relacionades amb les drogues i amb l’ús i consum de les pantalles (dispositius mòbils, portàtils, videojocs, etc.). El servei, a més, ofereix una alternativa psicoeducativa a les sancions per consum i tinença de drogues il·legals a persones menors.

El servei, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, és gratuït i s’hi pot accedir amb cita per telèfon 93 572 11 70 de dilluns a divendres de 9 a 14 h o per correu electrònic promosalut@montornes.cat. Les visites es fan els dijous de 10 h a 14.30 h i de 16 h a 18.30 h al Centre d’Atenció Comunitària de Montornès del Vallès (c/ Federico García Lorca, 16).

Poden demanar el servei les persones que vulguin assessorament sobre el consum de drogues i l´ús de pantalles, tant consumidores directes com els seus pares o familiars i professionals del territori que necessitin informació.  

Darrera actualització: 14.05.2018 | 14:31