Més freqüències del bus entre Vallromanes i Barcelona

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 12:30

A partir d’aquest dilluns, 2 de març, la freqüència de viatges d’anada i tornada entre Vallromanes i Barcelona, passant per Alella (línia e19), augmenta. N’hi haurà dues expedicions més en direcció a Barcelona (sortida a les 7.15 h i 14.15 h des de la parada de Can Galvany) i dues més de tornada a Vallromanes (sortida a les 9.30 h i 19.20 h des de la Ronda de Sant Pere, Barcelona). D’aquesta manera es dona resposta a la ciutadania que demanava més busos al matí i a la tarda per motius de feina i estudis.

L’increment del nombre de trajectes s’ha aconseguit després de diverses reunions entre l’alcalde, David Ricart, i el regidor de Mobilitat, Jordi Alburquerque, amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Bus a l’estació de Montmeló

L’Ajuntament segueix treballant per a la posada en funcionament de la nova línia d’autobús que ha de connectar Vallromanes amb l’estació de tren de Montmeló i fer-la realitat al més aviat possible. Jordi Alburquerque ha expressat que es “tracta d’una prioritat del Govern municipal, però hem d’esperar a l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat.”

Darrera actualització: 27.02.2020 | 12:51