Més de 10.000 tastets servits a les X Jornades Gastronòmiques de Tastets

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 12:59

Unes 4.000 persones han visitat les X Jornades Gastronòmiques de Tastets que s’han celebrat aquest passat cap de semana del 24 i 25 de setembre, després de dos anys de no poder celebrar-se per la pandèmia de la Covid19, i on s'han servit més de 10.000 tastets, segons el recompte. 

A la fira gastronòmica han participat un total de sis restaurants amb una vintena de propostes culinàries: Can Poal, La Plaça, Mas Salagros, Sant Miquel, Ca la Pilu i Bar El Casal. El servei de bar va anar a càrrec d’Eatinerants i de la beguda se’n va ocupar El Celler de Can Roda (vins DO Alella), el Celler Testuan (vins de proximitat) i l’Hobac (cerveses artesanes). El forn de pa Maria va servir el pa, que es podia degustar gratuïtament amb el tastet.

La inauguració de la Mostra Gastronòmica va anar a càrrec de l’Hble Sr. Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball, que va remarcar l’alt nivel gastronòmic de la zona i del país com a punt fort i valor a potenciar. L’acte va comptat amb la presència de l’alcalde de Vallromanes, David Ricart, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Ortiz, de tots/es els/les regidors/es del Consistori, i els alcaldes i alcaldesses de les poblacions de Vilanova del Vallès, Alella i Montornès del Vallès. L'Ajuntament va voler agrair la participació dels establiments amb una placa commemorativa, que es va lliurar diumenge. 

Darrera actualització: 26.09.2022 | 13:17

Imatges