L’IE acull un taller per conscienciar sobre la tinença responsable de gossos i fomentar el civisme

Dimecres, 25 de de maig de 2022 a les 13:47

El passat dijous 19 de maig l’alumnat de 3r i 4t de Primària de l'IE Els Tres Pins va rebre la visita d’unes mestres molt especials. Es tracta de l’Alai i la Lula, dues gosses que, de la mà d’en Miquel Oliver i dins del projecte “Mestre Pelut” de l’Associació Dogs in Blue, van ensenyar a nens i nenes quines responsabilitats comporta tenir un gos, com es comuniquen els animals, els seus estats d'ànim i com poder avançar-se per evitar situacions de risc on estan implicats els gossos i els infants.

També van aprendre quins són els passos que s'han de seguir alhora d'adquirir un animal domèstic: ser conscients de les necessitats i cures de l'animal, obligacions (cens, xip, vacunes)  i van conèixer quins tipus de gossos hi ha (de treball, de servei, pigall,...) i com se'ls educa per a què facin aquestes feines.

Es tracta d’una activitat promoguda des de l’Ajuntament i organitzada per les Regidories de Medi Ambient i Educació, que està previst que es realitzi anualment, amb l’objectiu de conscienciar des de ben petits sobre la tinença responsable de gossos, i fomentar el civisme i respecte dels propietaris d’animals vers la resta de la població.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 12:34

Imatges

Mestre Pelut