L’Escola bressol trasllada activitats de les aules a les cases via telemàtica

Divendres, 3 d’abril de 2020

Aquests dies de confinament, l'Escola bressol ofereix el seu suport i acompanyament a les famílies amb material multimèdia perquè els infants, fins als 3 anys, puguin seguir en contacte amb la seva mestra des de casa.

Els continguts es difonen amb suport àudio o vídeo i inclouen la imatge o la veu de l’educadora explicant contes o cantant cançons que es treballen a l’escola. També la professora adreça missatges personalitzats per reproduir d’una manera més real l’aula.

Interacció amb les famílies

El material s’envia a les famílies mitjançant el canal de Whatsapp o correu electrònic. Els pares i mares escolten i visionen els continguts amb el seu fill i filla i alguns progenitors comparteixen amb l’escola la reacció de l’infant quan escolta o veu la seva mestra en vídeo, la qual cosa crea un vincle molt estret entre l’equip del centre i les famílies.

D’altra banda, l’Escola bressol ha elaborat un recull de recursos educatius en línia amb una trentena d’activitats per fer des de casa amb nens i nenes. La relació de propostes s’ha enviat a les famílies i també s’ha publicat al perfil d’Instagram, que el centre va obrir  el 23 de març per estar més a prop dels usuaris i usuàries del centre (@ebmvallromanes). Mitjançant aquesta xarxa social, es comparteixen fotos i vídeos amb les activitats que fan els nens i nenes a casa per fer el confinament més divertit.

Darrera actualització: 3.04.2020 | 10:01