Les obres d’urbanització de Can Corbera començaran al desembre

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 09:50

L’Ajuntament ha informat als veïns i veïnes de Can Corbera que les obres d’urbanització d’aquesta zona s’iniciaran previsiblement el proper 10 de desembre i tindran una durada estimada de nou mesos.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas S.A.U per un import d'1.938.239,05 € (IVA inclòs), un 17,5% més baix que el pressupost de licitació.

El projecte s’executarà en fases, que s’aniran concretant en el pla de treball de l’empresa constructora, i es dissenyarà un recorregut alternatiu provisional. Per fer el seguiment de les obres, es crearà una comissió que comptarà amb tres representants veïnals de la zona.

Aquest projecte d’urbanització millora un d’anterior, de 2009, que la Junta de compensació de Can Corbera no va culminar. Després de diverses reunions entre l’Ajuntament i els propietaris, la Junta de Govern Local va aprovar el 2015 el canvi de sistema d’actuació urbanística de compensació a cooperació. En el primer, els propietaris es constitueixen en junta i executen i paguen les obres d’urbanització. En el de cooperació, l’Ajuntament lidera el procés i en repercuteix el cost als propietaris.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 09:59