Les Jornades Gastronòmiques de Tastets es consoliden com a referent gastronòmic de la comarca

Dilluns, 16 de setembre de 2019 a les 14:00

La gran afluència de públic en les 9es Jornades Gastronòmiques de Tastets, que s’han celebrat aquest cap de setmana, indica la consolidació d’aquesta cita gastronòmica, que s’ha convertit en un referent del Vallès Oriental. A falta de conèixer el nombre final de tastets servits, el primer balanç apunta que les xifres es mourien per sobre dels 13.000.

Ca la Pilu, Can Poal, Club de Golf Vallromanes, La Noguera, La Plaça, Mas Salagros, Mont-Bell, Quatrepams i Sant Miquel han participat en aquesta novena edició amb una trentena de suculentes propostes culinàries, de gran nivell gastronòmic. El Celler Bouquet d’Alella i Gleva Estates, amb vins i caves DO Alella; Hobac, amb cerveses artesanes; i la Vermuteria Xavi Estrany, amb els vermuts, vermutònics i gintònics, s’han encarregat de la selecta oferta de begudes. El servei de bar ha anat a càrrec d’Eatinerants i el forn de pa Maria ha servit el pa.

En aquesta edició, s’ha ampliat l’espai gastronòmic –repartit entre la Pista coberta i la zona d’aparcament de la Plaça Lluís Companys-, amb més taules i cadires.

L’Ajuntament va voler agrair la participació dels establiments amb una placa commemorativa, que es va lliurar diumenge.

Darrera actualització: 16.09.2019 | 15:01