L’Associació Dones pel Futur presenta a Vallromanes el programa de suport a les dones en l'àmbit rural i urbà

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 11:03

El proper 21 de setembre tindrà lloc una sessió informativa sobre el programa de suport a les dones en l’àmbit rural i urbà. Es tracta d’un projecte finançat amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea- NextGenerationEU i presentat per l’Associació Dones pel Futur. L’Ajuntament de Vallromanes donarà suport a aquesta iniciativa acollint aquesta trobada informativa que començarà a les 10h al Casal de Cultura de Vallromanes.

Des de 1990 l'Associació Dones pel futur es dedica a ajudar a les dones a aconseguir trobar una feina o bé a posar en marxa una idea de negoci. Amb aquest objectiu treballen amb diferents programes de formació i d'acompanyament personalitzat perquè la dona arribi a tenir la seva necessària independència econòmica i professional.

En l'edició 2023-2024, el SOC ha autoritzat i subvencionat a l'associació per dur a terme, a la comarca del Vallès Oriental, un programa de suport a les dones en l'àmbit rural i urbà, finançat amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea- NextGenerationEU. El programa té una duració de tres mesos, està dirigit a dones sense límit d'edat que rebran una ajuda de 300€ quan el completin.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 17:05