L’Ajuntament reparteix 3.000 mascaretes més entre les llars del poble per potenciar-ne l'ús correcte a l'estiu

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 14:22

Una trentena de persones de la Xarxa de Voluntariat, que coordina l’Ajuntament, ha començat a repartir a totes les llars 3.000 mascaretes de tipus quirúrgic. Aquest és el tercer enviament de material de protecció que es fa des del Consistori als habitatges del municipi i coincideix amb els mesos d’estiu, quan es requereix un canvi més freqüent de la protecció ja que la humitat en disminueix l’efectivitat.

Les 3.000 mascaretes, que han estat donades per l’empresa farmacèutica Pharmax, se sumen a les ja repartides entre els mesos d’abril i el maig a les cases i establiments del poble. L’Ajuntament va fer una primera distribució de guants i de mascaretes (quirúrgiques i de teixit hidròfug –aquestes darreres confeccionades pel grup de cosidores de la Xarxa de Voluntariat-) i una segona, de mascaretes per a infants a totes les llars del poble. Al maig se’n van repartir 1.800 més de tipus quirúrgic als comerços i establiments.

L’Ajuntament recorda que dur la mascareta és obligatori per a les persones majors de 6 anys i fa una crida a la responsabilitat individual per evitar la propagació de la COVID-19

Darrera actualització: 06.07.2020 | 14:23