L’Ajuntament posa en marxa una campanya sobre el manteniment de la vegetació de solars i terrenys.

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 13:55

L’objectiu és contribuir a millorar la mobilitat a peu per les voreres i reduir la quantitat de restes vegetals que cauen al carrer.

L’Ajuntament de Vallromanes, a través de la Guàrdia Municipal, ha engegat una campanya informativa dirigida a tots els habitatges que compten amb vegetació que envaeix la via pública, posant especial atenció en aquells casos en què l’arbrat i/o el brancatge sobresurt de la propietat o impedeix la bona visibilitat dels senyals de trànsit.

L’Ordenança municipal per a la qualitat del medi urbà de Vallromanes estableix “l’obligatorietat de les persones propietàries de solars i terrenys de mantenir-los lliures d’escombraries i residus, i en les condicions d’higiene, salubritat, seguretat i ornament públic adequats”. Aquesta prescripció inclou el manteniment de la vegetació de la tanca perimetral de manera que no impedeixi la circulació dels vianants per la vorera.

La Guàrdia Municipal notificarà a partir d’avui 17 de maig als propietaris de les parcel·les afectades, que tindran un termini de 21 dies naturals per a dur a terme els treballs de manteniment requerits.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 13:32