L’Ajuntament posa en marxa el projecte “Camins Escolars”

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 14:33

Des de les regidories d’Educació, Medi Ambient i Governació s’ha posat en marxa el projecte “Camins Escolars”. Aquesta iniciativa compta amb dos objectius principals: facilitar que els infants i joves puguin anar a peu a l’Institut Escola Els Tres Pins per uns itineraris agradables i segurs, i promoure la pacificació del trànsit a la zona de Mas Morera, reduint la contaminació i el soroll, i fent dels voltants de l’escola un espai de convivència i aprenentatge.

En una primera fase de diagnosi es volen detectar les necessitats. És per aquest motiu que ja s’ha fet arribar a les famílies una carta amb un plànol per marcar les rutes a peu i en cotxe que realitzen habitualment per anar a l’escola. Amb els resultats obtinguts, es farà la diagnosi i s’elaborarà  un pla de treball per a la posada en marxa dels camins escolars. Un cop es tingui la primera proposta de pla, es crearà una comissió de treball des de la Regidoria d’Educació amb les famílies (AFA), la Direcció del centre educatiu i els infants i joves per tal de fer el projecte el més participatiu i transversal possible.

Aquest projecte forma part d’una estratègia educativa que pretén facilitar l’autonomia de l’alumnat de Vallromanes i fomentar una mobilitat saludable, sostenible i respectuosa amb el medi ambient, alhora que promou valors com la responsabilitat i el respecte.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 14:31