L’Ajuntament ofereix sis beques per al curs de monitor de lleure

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 12:49

L’Ajuntament ofereix sis beques entre els i les joves que sol·licitin una plaça per al curs de monitor/a de lleure que començarà el 27 de març. Les persones becades pagaran una tercera part del preu de la formació: 75 € dels 235 €. Per optar-hi, cal estar empadronat/da a Vallromanes i tenir entre 18 i 29 anys.

El curs, organitzat i impartit Dinàmics Escola de Lleure, prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats. Per fer-lo, cal tenir 18 anys en el moment d’iniciar-se les classes.

La formació consta d’una part lectiva en línia, de 150 hores, i d’una altra pràctica, presencial, de 160 hores. Les sessions a distància es faran per videoconferència del 27 de març al 17 d’abril (consultar calendari amb dies i horaris) i es podran seguir en directe o en diferit. Les pràctiques es podran fer als casals d’estiu que organitzen les regidories de Cultura, Esports i Joventut de l’Ajuntament. Les persones que el superin obtindran el Diploma i Carnet de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil, titulació oficial expedida per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i reconeguda a nivell estatal.

Les inscripcions es poden fer fins al 12 de març a l’Espai Jove Àrea51 (contacte: area51espaijove@gmail.com/ WhatsApp: 638 300  982).

Darrera actualització: 03.03.2021 | 20:02