L’Ajuntament instal·la dispensadors automàtics de gel desinfectant de mans als equipaments municipals

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 12:38

L’Ajuntament ha col·locat a tots els equipaments municipals dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic, que substitueixen les ampolles higienitzants de mans.

Els aparells funcionen mitjançant sensor per evitar-ne el contacte, la qual cosa contribueix a mantenir més la higiene. L’Ajuntament ha comprat un total de 12 dispensadors a la  Distribuidora Joan S.A. per un import de 609,84 € (IVA inclòs).

Aquesta mesura se n’afegeix a altres adoptades pel Consistori per reduir la propagació de la COVID-19, com la instal·lació de mampares de protecció a les zones d’atenció a la ciutadania (planta baixa i serveis tècnics), la distribució de mascaretes a totes les llars del municipi i l’adquisició d’equips de protecció individual per a la brigada i guàrdia municipal.

L’Ajuntament recorda que la higiene freqüent de mans, la distància física i l’ús de mascareta són mesures per reduir la possibilitats de transmissió de coronavirus i fa una crida a la responsabilitat individual per complir les recomanacions preventives de les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 12:55