L’Ajuntament fa el lliurament de 1.500 mascaretes per repartir entre els centres sanitaris

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 14:30

Aquest dimarts al matí, l’Ajuntament de Vallromanes ha lliurat a l’empresa fabricant d'articles sanitaris Robin Hat, de Rubí, les 1.500 mascaretes per als hospitals que 25 voluntàries de Vallromanes i de Vilanova de Vallès han fet aquest cap de setmana, des de divendres, dia en què es va posar en marxa aquesta iniciativa solidària al poble. També ha recollit més material per continuar amb la producció.

El grup de cosidores està coordinat i dirigit pel consistori vallromaní, que s’encarrega d’anar a buscar els teixits i cintes a la companyia vallesana, lliurar-los a casa de les voluntàries, i portar les mascaretes confeccionades a Robin Hat per a la seva esterilització i posterior repartiment als centres sanitaris.

Durant tot aquest procediment, l’Ajuntament de Vallromanes garanteix les mesures establertes per evitar la propagació de la COVID-19, per la qual cosa tota la producció es fa des de casa i la comunicació amb el grup de voluntariat es realitza amb la xarxa social de WhatsApp. Mitjançant aquest canal, l’Ajuntament resol dubtes i comparteix un vídeo informatiu amb les cosidores que explica com fer les mascaretes.

L’èxit d’aquesta iniciativa liderada pel Consistori de Vallromanes ha fet que veïns i veïnes d’altres localitats s’hi vulguin afegir, com els de Santa Maria de Martorelles. L’Ajuntament vallromaní preveu que el nombre de persones cosidores podria arribar a la quarantena en la següent producció.

Darrera actualització: 02.04.2020 | 10:02