L’Ajuntament es reuneix amb les companyies operadores de telefonia mòbil per demanar una solució als problemes de cobertura

Dijous, 5 de març de 2020 a les 11:00

La regidora de Noves tecnologies, Mireia Núñez de Prado, està mantenint reunions de treball amb les principals operadores de serveis de telefonia mòbil per solucionar les deficiències de cobertura al municipi, tant a dins dels habitatges com a la via pública, al més aviat possible.

Aquest dimecres, 4 de març, Mireia Núñez de Prado, acompanyada de personal dels serveis tècnics de l’Ajuntament, s’ha reunit amb representants de Vodafone i de Localret -Consorci local que treballa per al desenvolupament de les xarxes i dels serveis de telecomunicacions, al qual Vallromanes esta adherit- per explicar-los la urgent necessitat de resoldre les grans deficiències de cobertura a Vallromanes i els n’ha ofert una radiografia, identificant els punts més problemàtics. Aquesta informació servirà per completar les dades de les que disposa la companyia de telefonia mòbil per començar a dissenyar un pla de treball i estudiar la viabilitat de les solucions previstes. L’Ajuntament i l’empresa operadora s’han emplaçat a més reunions per continuar treballant junts. “Malgrat que la competència és de les empreses de telefonia, des de l’Ajuntament continuarem insistint per resoldre aquesta situació al més aviat possible”, ha assenyalat Mireia Núñez de Prado.

La regidora de Noves tecnologies es va reunir el 13 de febrer amb l’empresa Movistar i està previst celebrar una reunió de treball amb Orange en les pròximes setmanes.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 11:17