L’Ajuntament es reuneix amb els agents educatius per vetllar per la igualtat d’oportunitats davant la situació de confinament

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 14:55

Les regidories d’Educació i de Serveis Socials estan treballant amb diferents agents educatius per minimitzar l’impacte negatiu que pot generar el període de confinament en l’aprenentatge dels nens i nenes amb menys recursos i en situacions de vulnerabilitat.

“En la nostra visió de municipi educatiu amb una mirada global, ens preocupa la bretxa social i digital. Volem posar en marxa mesures per garantir la igualtat en l’accés a l’educació de tots els infants”, assenyala la regidora d’Educació, Mireia Núñez de Prado.

L’Ajuntament està en contacte amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la direcció de l’escola Els Tres Pins i de l’Ins Vilanova del Vallès i amb l’Associació de Mares i Pares (AMPA) d’Els Tres Pins per concretar les accions en els pròxims dies i poder posar-les en marxa després de Setmana Santa, amb l’inici d’un nou trimestre escolar.

Darrera actualització: 03.04.2020 | 15:35