L’Ajuntament dona suport als centres educatius per garantir-hi la seguretat davant la pandèmia

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 13:50

L’Ajuntament treballa coordinadament amb l’Institut Escola Els Tres Pins i l’Escola Bressol per complir amb les mesures i protocols sanitaris davant la pandèmia i garantir la seguretat als dos centres educatius.

Durant l’estiu, la Brigada municipal ha realitzat diferents actuacions per al condicionament d’espais per evitar aglomeracions i possibilitar la distància física d’alumnat i professorat. Entre altres, ha col·locat tanques internes als patis de l’Escola Bressol i de l’Institut Escola Els Tres Pins i ha creat dos sorrals nous per facilitar el joc en grups separats a Els Tres Pins.

També s’han habilitat nous accessos als dos centres educatius, la qual cosa permet una entrada esglaonada (quatre punts a l’Institut Escola i dos, a l’Escola Bressol). Per facilitar la connexió de l’aparcament amb una de les entrades de l’Institut Escola del Carrer 1 d’Octubre, s’ha obert un nou pas de vianants.

D'altra banda, l’Ajuntament ha cedit als dos equipaments sis mesuradors de temperatura corporal per fer els controls necessaris a totes les persones que accedeixen als dos recintes i els ha lliurat material de protecció (guants, bates, ulleres, pantalles i mascaretes).

Neteja i desinfecció

L’Ajuntament ha adaptat el pla de neteja de l’Institut Escola als nous requeriments indicats per les autoritats sanitàries. Entre les mesures, s’ha posat a disposició del centre d’una motxilla de desinfecció per al pati i s’han facilitat 16 dispensadors més de sabó i paper.

Aquestes mesures s’han implantat de manera coordinada amb l’equip directiu dels dos centres educatius i amb la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut Montornès-Montmeló. L’Ajuntament segueix treballant i en contacte permanent amb l’Institut Escola i l’Escola Bressol, l’AMPA de l’Institut Escola, l’empresa gestora del servei de menjador i els departaments d’Educació i de Salut de la Generalitat per garantir la seguretat als dos equipaments. 

Darrera actualització: 17.09.2020 | 13:58