L’Ajuntament desinfecta les zones més sensibles dels carrers per evitar la propagació de la COVID-19

Divendres, 27 de març de 2020

La Brigada municipal ha començat aquesta setmana a realitzar treballs de desinfecció als punts més sensibles de la via pública per evitar la propagació de la COVID-19.

Les tasques es realitzen diàriament a les voreres i baranes dels trams que se situen davant dels establiments que tenen permesa l’obertura (d’alimentació, estanc, farmàcia i serveis bancaris) i que, per tant, compten amb pas de vianants.

La desinfecció es fa amb un ruixador d’hipoclorit sòdic amb aigua (clor), la qual cosa no suposa cap perill per a la salut de les persones.

Paral·lelament, la Brigada municipal està desinfectant setmanalment l’interior de les papereres de la via pública per reduir al màxim el risc de contagi de la COVID-19.

Desinfecció dels contenidors
D’altra banda, aquest dijous, dia 26, han finalitzat els treballs de neteja i desinfecció dels contenidors de rebuig i de fracció orgànica de tot el terme municipal. Les tasques, realitzades per l’empresa Bisbal Casacuberta, s’han realitzat també amb hipoclorit sòdic a l’interior dels dipòsits, les seves tapes i les illetes que els envolta.

Darrera actualització: 2.04.2020 | 09:59