La Secretària General de l’Esport visita Vallromanes per conèixer els plans de millora de la zona esportiva

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 12:11

L’alcalde, David Ricart, i el regidor d’Esports, Carles Ortiz, van rebre divendres passat 8 d’octubre la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, amb qui van mantenir una reunió de treball per tractar el pla de renovació de la zona esportiva municipal.

L’Ajuntament va traslladar a la Secretària els objectius de reforma i millora de la zona esportiva, una necessitat que compta amb el suport de la ciutadania a través de les propostes participatives de millora del Pla Estratègic Vallromanes 2033.

Anna Caula, que va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, va remarcar la importància de l’esport i els valors que aquest promou com a elements de cohesió social i va destacar que cal oferir els espais adients per tal de promocionar i consolidar la pràctica esportiva.

La trobada va finalitzar amb una visita a la zona esportiva municipal on va poder comprovar de primera mà l‘estat de les instal·lacions de la piscina, les pistes de tennis, pàdel i futbol sala, i el camp de futbol.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 12:11

Imatges

Llibre d'Honor Visita zona esportiva