Es posa en marxa a Vallromanes la campanya ‘No venem alcohol a menors’

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 08:30

Aquest dijous, 4 de juliol, s’ha endegat la campanya “No venem alcohol a menors”, una iniciativa del Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran (Crític), a la qual pertany l’Ajuntament de Vallromanes, que pretén sensibilitzar sobre la venda de begudes alcohòliques als menors d’edat.

L’objectiu és prevenir el seu consum durant les celebracions amb concurrència de públic juvenil, com la festa de l’espai  jove Àrea51 (12 de juliol) i la Festa Major de Sant Miquel, al setembre. Un tècnic de Crític, de l’Àrea51 i un agent de la Guàrdia municipal han informat aquest dijous als establiments que venen o serveixen alcohol als espais de la festa major i llocs propers sobre la normativa i l'afectació d'aquesta substància en la salut. També els han lliurat un cartell de la campanya perquè el puguin col·locar en un lloc visible com a mostra d’adhesió.

Aquesta iniciativa se suma a altres accions per prevenir el consum de drogues entre els i les joves, com els tallers que Crític organitza a l’Institut de Vilanova. També els dies de la Festa Major de Sant Miquel, del 20 al 30 de setembre, Crític instal·larà un estand informatiu amb assessorament personalitzat.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 08:40