Els resultats del quadern de debat familiar del Pla Estratègic ratifiquen les propostes recollides als debats ciutadans

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 11:15

Durant el passat mes de juny, es va fer arribar a cada habitatge de Vallromanes el quadern de debat familiar del Pla Estratègic 2033, el document que marcarà el full de ruta a seguir per tenir el model de poble desitjat d’aquí a 12 anys. Aquest contenia una enquesta de satisfacció sobre diferents aspectes del poble i preguntava sobre el grau d'acord amb les propostes de millora per a Vallromanes sorgides a les sessions participatives amb la ciutadania realitzades entre gener i abril de 2021.

Un total de 130 famílies han respost el Quadern i, dels resultats obtinguts, se’n desprèn el suport d’entre el 65% i el 96% dels participants a les 47 propostes presentades. Entre les més votades destaquen les de reduir el perill d’incendis amb la neteja de finques rústiques descuidades i assegurant les franges perimetrals, continuar potenciant el Casal De Cultura amb oferta variada i aconseguir la connexió de transport de bus amb l’estació de tren de Montmeló.

A la part de l'enquesta de valoració dels serveis i equipaments, els més valorats són: l'Escola Bressol, el Casal de Cultura i els establiments de restauració i turisme, i els menys valorats l'estat dels carrers i voreres, els serveis sanitaris i el transport públic.

El proper mes de setembre es presentarà el document final abans de portar-lo a l'aprovació del Ple Municipal. Des de l'Ajuntament es vol agrair a totes les persones que durant el procés s’hi estan implicant, participant i aportant la seva visió i les seves propostes.

Es pot fer el seguiment de tota la informació sobre el Pla Estratègic Vallromanes 2033 a https://view.genial.ly/5fc629302bc71a0d1932aba9

Darrera actualització: 28.07.2021 | 12:14