Els centres educatius celebren el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 13:15

L’escola Els Tres Pins va commemorar amb diferents activitats el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, que se celebra el 30 de gener.

Des de P3 fins a 6è, els nens i les nenes van participar en l’elaboració d’un mural basat en un mar amb un centenar d’ampolles que flotaven missatges relacionats amb la pau i la convivència, escrits pels alumnes de 1r a 6è. Cada classe de primària, va escollir-ne dos, que van ser llegits davant de la resta d’alumnes de l’escola. El treball es pot veure a l’entrada del centre.

El matí va anar acompanyat de més activitats. Els nens i nenes de 1r a 3r van fer un conte infantil en relació a la pau i els de 4t a 6è, un altre sobre Mahatma Gandhi, i també es va cantar la cançó El món seria més feliç.

Ins Vilanova del Vallès

Per la seva banda, l’Ins Vilanova del Vallès va construir un mosaic humà amb la forma del símbol de la pau i es va fer la lectura d’un manifest pacifista on el centre va mostrar la seva voluntat de treballar per l’educació per la pau (pots llegir-lo aquí).

Les accions es van fer al llarg de tota la setmana, com debats a les tutories per reflexionar sobre què és la no-violència i l'elaboració d'una pancarta a favor de la pau.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 13:34