El pregó de festa major, a càrrec de personal sanitari

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 17:26

Veïns i veïnes de Vallromanes de l’àmbit sanitari van protagonitzar aquest dijous el pregó de la Festa Major de Sant Miquel. Amb la seva participació, l’Ajuntament i la Comissió de Festes volien fer un reconeixement a les persones que han estat a primera línia durant la pandèmia, va assenyalar l’alcalde, David Ricart.

El personal sanitari, que va arrencar la intervenció amb un minut de silenci en memòria de totes les persones que han perdut la vida per la COVID-19, va destacar la solidaritat i col·laboració de la ciutadania amb el col·lectiu mèdic i va finalitzar amb un aplaudiment cap al centenar de veïns i veïnes assistents.

Aquest any, per garantir la distància física entre el públic, l’acte es va celebrar a la Plaça de l’Església, amb control d’aforament i d’assistència i amb les mesures higièniques i sanitàries que marquen les autoritats.

Kool & Davant

El pregó va anar seguit del concert amb el grup Kool & Davant, amb música funk dels ’80. La formació està formada per quatre components, entre ells, el vallromaní Albert Pocurull.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 17:41