El Ple aprova per unanimitat una moció per estudiar reduir el preu del consum mínim de l’aigua

Dimarts, 30 d'abril de 2019 a les 13:00

El Ple de l’Ajuntament va aprovar aquest dilluns, dia 29, una moció d’urgència presentada per l'Alcaldia per sol·licitar a la companyia Sorea un estudi sobre la possibilitat de reduir el preu del consum mínim del servei d’aigua potable i analitzar-ne l’estructura tarifària. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Prèviament, el Ple va debatre una moció presentada pel grup municipal d’IVALL que sol·licitava la rebaixa del preu del consum mínim de l’aigua de 45 m3 a 30 m3. El text no va prosperar ja que MxV-ERC, PDeCAT van votar-hi en contra i GdV s’hi va abstenir. Aquests tres grups van justificar el seu vot per l’advertència de la Secretària-Interventora, que va assenyalar que en cas de prosperar la moció d’IVALL, l’Ajuntament podria incórrer en un incompliment de la normativa de contractació.

L’acord adoptat amb la moció d’urgència és el següent:   

“Sol·licitar a SOREA un estudi de viabilitat econòmica i financera que analitzi les possibilitats i conseqüències d’una possible reducció del preu del consum mínim i/o de l’estructura tarifal del servei d’aigua potable.”

Es pot llegir el text íntegre aquí.

Darrera actualització: 30.04.2019 | 14:57