El ple aprova demanar la dimissió del regidor de GdV condemnat per assetjament

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 09:35

El ple de Vallromanes del passat 15 de juliol va aprovar una moció presentada per Més per Vallromanes-ERC, Junts per Vallromanes i el regidor no adscrit Carles Ortiz per demanar la dimissió del regidor de Gent de Vallromanes, David Carrillo, després de la sentència emesa el passat mes de juny pel Jutjat penal núm. 1 d’Arenys de Mar.

La moció es va aprovar amb els vots favorables dels sis regidors del govern i cap vot ni abstenció en contra, ja que els cinc regidors de l’oposició (GdV, IVall i PSC) van abandonar el ple en el punt tres de la sessió en senyal de protesta al fet que no es llegissin dues mocions d’urgència que GdV va voler incorporar a l’ordre del dia minuts abans de començar el ple. L’alcalde David Ricart va llegir el títol de les dues propostes i va demanar que es votés la urgència, que va quedar rebutjada per majoria amb els sis vots en contra dels partits del govern.

Entre els acords aprovats durant la sessió plenària destaquen la retransmissió dels Plens en diferit en cas de no poder emetre’ls en directe per problemes tècnics, l’aprovació dels plecs i licitació del contracte de serveis de recollida i transport de residus municipals de l’ajuntament, l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vallromanes i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies e la Informació de la Generalitat de Catalunya per a la cessió d’ús de terreny per a la gestió d’infraestructures de Telecomunicacions, i l’ampliació de la delegació de funcions en l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Podeu veure el ple sencer aquí.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 13:33