El Govern ajorna l’aprovació del Pla especial d’usos de Ca l’Agustí per consensuar amb el veïnat la ubicació del magatzem de la Brigada

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 16:06
  • La Junta de Govern Local ha ajornat l’aprovació del Pla especial d’assignació d’usos i ordenació dels equipaments de Ca l’Agustí, que estava prevista per a ahir, dimarts 16 de març.

L’executiu local vol convocar de nou els veïns i veïnes de la zona per arribar a un consens sobre la idoneïtat d’ubicar-hi el magatzem de la Brigada Municipal després d’escoltar-los l’opinió, crítica amb situar l’equipament en aquest emplaçament. El Govern acabarà de valorar a fons i conjuntament amb el veïnat aquesta ubicació i altres alternatives.

Divendres passat, 12 de març, l’alcalde va celebrar una trobada amb els vilatans i vilatanes d’aquest sector per explicar-los la proposta del Govern municipal, després d’analitzar diferents opcions per situar la Brigada. L’executiu local considera que aquest espai és el millor emplaçament per a l’equipament, d’una sola planta i integrat a l’entorn. Aquest edifici permetrà tenir en un sol lloc tots els vehicles, eines i maquinàries que actualment estan repartides en tres punts. A més, facilitarà les condicions de treball que els operaris municipals necessiten per desenvolupar la feina.

D’altra banda, la proposta del Govern inclou mantenir la ubicació de parc infantil de Mas Morera.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 16:12