El dimarts 16 de març es debatrà amb la ciutadania el Pla Estratègic de Vallromanes

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 14:04
  • La sessió es farà al Casal de Cultura a les 18.30 h, en grups reduïts, d’acord a les mesures establertes per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. També se n’han previst aquest mes de març dues més presencials: el dia 11 a les 18.30 h amb representants de les entitats i el dia 16 a les 10.30 h, amb la gent gran.

L’Ajuntament ha programat per al dimarts 16 de març la primera sessió presencial de debat amb la ciutadania sobre el Pla Estratègic de Vallromanes 2030, el full de ruta que marcarà el camí a seguir per tenir el model de poble desitjat en aquest horitzó temporal. El 2033 coincideix amb la commemoració del centenari de la constitució de Vallromanes com a municipi.

La jornada presencial amb els veïns i veïnes s’havia de celebrar el 4 de febrer, però va haver de ser posposada per la situació sanitària derivada de la pandèmia. La trobada del 16 de març es farà en grups d’un màxim de sis persones i serà dirigida i conduïda per la consultora d-CAS-Col·lectiu d'Analistes Socials. En ella, s’hi debatran, entre altres punts, el desenvolupament urbanístic, l’oferta d’habitatge, els serveis, les activitats, el transport o la protecció del medi ambient.

Per formar part d’aquesta jornada, cal apuntar-se en aquest formulari. En cas de no poder assistir-hi, es poden fer propostes, suggeriments o resoldre dubtes mitjançant una bústia electrònica (clica en aquest enllaç).

Més sessions

El debat sobre el Pla Estratègic de Vallromanes 2033 es farà també aquest mes de març amb altres col·lectius. El dia 11 a les 18.30 h està previst fer-ne una reunió presencial amb representants de les entitats i el dia 16 a les 10.30 h, una altra amb la gent gran.

A més d’aquestes sessions, se n’han fet fet dues telemàtiques amb la ciutadania i una altra amb el jovent.

El procés d’elaboració del Pla Estratègic de Vallromanes 2033, subvencionat íntegrament per la Diputació de Barcelona, finalitzarà al juliol de 2021 amb un document que marcarà el camí a seguir per aconseguir el poble consensuat.

Darrera actualització: 30.03.2021 | 14:42