El Centre de Dia organitza jornades de portes obertes al juny

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 11:21

Els propers 7, 8, 9, 10 i 13 de juny el Centre de Dia L’Onada Vallromanes celebra jornades de portes obertes on les persones interessades (usuaris i/o familiars) podran visitar el centre amb l’objectiu de conèixer els equipaments, els serveis i les activitats que el centre ofereix. L’horari de visita serà de 9h a 17h i no és necessari fer reserva prèvia.

L’Onada també ha posat en marxa la campanya “Apropa’t”, una iniciativa que vol mostrar els serveis que ofereix el centre de dia gaudint-ne de primera mà durant cinc dies de forma totalment gratuïta.

El Centre de Dia està ubicat a la primera planta de l’edifici que va albergar les escoles de Vallromanes de 1933 a 2006 (Joan Carsi, 5), i compta amb una sala polivalent amb butaques inclinables, una cuina-office, una sala d’infermeria, un despatx per a direcció, un gimnàs i espai multisensorial, dos sanitaris adaptats, bugaderia i vestidors. S’hi pot accedir per la passera situada al carrer Joan Carsi i per l’interior de l’edifici, que connecta amb el Casal de la Gent Gran, situat a la planta baixa, per escales interiors i ascensor.

Per contactar amb el Centre de dia, podeu escriure un correu electrònic a vallromanes@lonada.com o trucar al telèfon 93 742 80 71.

Darrera actualització: 31.05.2022 | 11:19