El Centre de Dia L'Onada de Vallromanes ja ofereix places públiques

Dijous, 9 de maig de 2024

Des del passat mes d’abril, el Centre de Dia de Vallromanes ja disposa de 15 places de caràcter públic, concertades amb la Generalitat de Catalunya, per a persones usuàries amb grau de dependència. L’accés s’ha de sol·licitar a través del mateix centre L’Onada Vallromanes (93 742 80 71), del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament (93 572 79 41) o bé a través de la treballadora social del CAP Vallromanes (935 72 98 05), i cada cas s’estudia de forma individual.

L’equipament, que compta actualment amb cinc usuaris, té una capacitat total per a 17 places i ofereix, entre d’altres, Servei d’Atenció a Domicili (SAD), fisioteràpia o podologia. El centre té com a objectiu que les persones usuàries estiguin actives i motivades amb l’ampli ventall d’activitats que el personal organitza a diari (passejades, manualitats, tallers de memòria, mobilitat individual i grupal, tallers de cuina i de salut...), tenint cura i potenciant tant l’aspecte lúdic i terapèutic com les capacitats físico-funcionals i cognitives, amb una atenció centrada en la persona i treballant a partir de la seva història vital i les seves necessitats específiques.

El Centre de Dia està ubicat a la primera planta de l’edifici que va albergar les escoles de Vallromanes de 1933 a 2006 (Joan Carsi, 5), i compta amb una sala polivalent amb butaques inclinables, una cuina-office, una sala d’infermeria, un despatx per a direcció, un gimnàs i espai multisensorial, dos sanitaris adaptats, bugaderia i vestidors. S’hi pot accedir per la passera situada al carrer Joan Carsi i per l’interior de l’edifici, que connecta amb el Casal de la Gent Gran, situat a la planta baixa, per escales interiors i ascensor.

Per a més informació podeu contactar amb el Centre de Dia a través del correu electrònic vallromanes@lonada.com o del telèfon 93 742 80 71.  

Darrera actualització: 16.05.2024 | 09:10