Dijous 23 de juliol, un Sant Jordi diferent

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 13:37

Vallromanes celebrarà aquest dijous, 23 de juliol, Sant Jordi. La tradicional festa del llibre i de la rosa, que té lloc cada 23 d’abril, es va ajornar aquest any amb motiu de la COVID-19.

L’Ajuntament ha recuperat part de la programació prevista a l’abril i l’ha adaptat a un format més reduït per garantir les mesures de seguretat sanitàries. A les 19 h a la Plaça del Casal es representarà La república dels contes, de la companyia Jordi Font. Es tracta d’una adaptació de llegendes populars, on les persones assistents descobriran un gran ventall d’històries d’amor i d’aventures. En finalitzar l’espectacle, hi haurà una sorpresa per al públic. L’entrada és gratuïta.

Inauguració de l’exposició La Pinya

Seguidament, a les 20 h, s’inaugurarà l’exposició La Pinya, un recorregut visual per les portades dels 74 números del Butlletí d’informació municipal. La mostra, a iniciativa del president d’Amics de la Fotografia de Vallromanes, Artur de Alba, comptarà amb l’assistència dels professionals gràfics que han dissenyat la publicació  al llarg d’aquests anys.

Per motius de seguretat, l'acte d'inauguració es farà a la Plaça del Casal. Posteriorment, es podrà visitar l'exposició al Casal de Cultura en grups reduïts. L’Ajuntament recorda que és imprescindible dur mascareta i mantenir la distància física d'1,5 metres.

Darrera actualització: 20.07.2020 | 13:37