Diada Nacional de Catalunya 2022 a Vallromanes

Diumenge, 11 de setembre de 2022 a les 13:29

L’Ajuntament, partits polítics, associacions i entitats del municipi han participat aquest migdia en la tradicional ofrena floral al monument commemoratiu de la plaça Onze de Setembre. L'acte ha estat presentat i conduït per Eugènia Oliveras, productora i presentadora del programa Món Global de Ràdio Vallromanes, i ha comptat amb la participació de la Coral de Vallromanes.

La primera ofrena floral dipositada ha estat la de l’Ajuntament. Seguidament, han fet les seves ofrenes Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC), Gent de Vallromanes (GdV), i Junts per Vallromanes (JxV), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de Dones La Brúixola, En Clau de Gòspel, el Club Petanca Vallromanes, Ràdio Vallromanes, Arquers de Vallromanes, Vallromanes Escacs Club, Valltocats i l’Associació Cultural Solstici.

Enguany, s’ha tornat a apostar per fer l’ofrena amb flors en test per tal de ser replantades als jardins del municipi.

Manifest institucional

Durant l'acte institucional, l’alcalde, David Ricart, ha fet la lectura del manifest de l'Associació Catalana de Municipis (pots llegir-lo aquí). 

Un any més, els vallromanins i vallromanines han pogut cantar l'himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, amb la Coral de Vallromanes. La formació vallromanina, sota la direcció d’Ariel Seràs, també ha interpretat L’Havanera del Vallès i L’Àvia.

Concert d’havaneres

Els actes de commemoració de la Diada es van iniciar ahir dissabte, 10 de setembre, a la tarda, amb el concert d’havaneres del grup La Bella Lola al Casal de la Gent Gran de Vallromanes.

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:45