Diada Nacional de Catalunya 2021 a Vallromanes

Dissabte, 11 de setembre de 2021 a les 13:27

L’Ajuntament, partits polítics, associacions i entitats han participat aquest migdia en la tradicional ofrena floral al monument commemoratiu de la plaça Onze de Setembre. L'acte ha estat presentat i conduït per Eugènia Oliveras, productora i presentadora del programa Món Global de Ràdio Vallromanes, i ha comptat amb la participació de la Coral de Vallromanes.

La primera ofrena floral dipositada ha estat la de l’Ajuntament. Seguidament, han fet les seves ofrenes Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC), Gent de Vallromanes (GdV), Independents de Vallromanes (IVALL), Junts per Vallromanes (JxV), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de Dones La Brúixola, l’Associació de Veïns Can Palau, Arrel Verda, En Clau de Gòspel, el Club Petanca Vallromanes, Ràdio Vallromanes, Arquers de Vallromanes, Vallromanes Escacs Club i Valltocats. El regidor del PSC, Jaume Puigventós, ha excusat l’assistència a l’acte per motius personals.

Enguany, s’ha tornat a apostar per fer l’ofrena amb flors en test per tal de ser replantades als jardins del municipi.

Manifest institucional

Durant l'acte institucional, l’alcalde, David Ricart, ha fet la lectura del manifest de l'Associació Catalana de Municipis (pots llegir-lo aquí). 

Un any més, els vallromanins i vallromanines han pogut cantar l'himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, amb la Coral de Vallromanes. La formació vallromanina, sota la direcció de Josep Rodríguez, també ha interpretat La Rosa del Port i Canó de Palamós, de José Luis Ortega Monasterio.

Concert d’havaneres

Els actes de commemoració de la Diada es van iniciar ahir divendres, 10 de setembre, a la tarda, amb el concert d’havaneres del grup Escamarlans de Palau al Casal de la Gent Gran de Vallromanes.

 

**Fotografies realitzades per Amics de la Fotografia de Vallromanes (AFOTOV)

Darrera actualització: 17.09.2021 | 13:51