Comunicat de l’Ajuntament en relació a les mesures preventives davant el coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

En el marc del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc, l’Ajuntament de Vallromanes ha adoptat aquest dijous, 12 de març, diverses mesures preventives amb l’objectiu de contribuir a la contenció del contagi del virus COVID-19 (coronavirus).

Aquestes mesures s’aplicaran des d’aquest divendres, 13 de març, i tindran una vigència mínima de 15 dies, fins al 27 de març:

-Casal de la Gent Gran. Tancat.

-Casal de Cultura. Tancat.

-Zona esportiva municipal (ZEM). Tancada.

-Espai Jove Àrea51. Tancat.

-Oficina d’Atenció al Ciutadà.  L'Ajuntament recomana la presentació telemàtica d'instàncies i sol·licituds a través de la seu electrònica (https://vallromanes.eadministracio.cat/info.0). En cas de necessitar atenció presencial, es demana trucar prèviament.

-Atenció al públic. Durant aquests 15 dies, es reduiran la concertació de reunions i visites a l’Ajuntament.

-Escola bressol de Vallromanes. Tancada.

-Escola Els Tres Pins. Tancada. El Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà, divendres 13 de març, tots els centres educatius de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

L’Ajuntament de Vallromanes informarà sobre la modificació d’aquestes mesures o la incorporació d’altres en funció de l’evolució de la situació. El Consistori recorda seguir la informació actualitzada pels canals oficials. Al web municipal s’ha inserit un bàner que enllaça amb el Departament de Salut de la Generalitat.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 19:41