Comunicat de l’Ajuntament en relació a la regularització cadastral

Divendres, 20 d'abril de 2018 a les 00:00

La Direcció General de Cadastre ha finalitzat la regularització cadastral a Vallromanes, un procediment iniciat el 2013 de forma general a tots els municipis de l’Estat espanyol perquè les construccions no declarades (obres noves, rehabilitacions, ampliacions, piscines...) tributin d’acord a la realitat física immobiliària.

Per aquest motiu, els titulars de finques amb característiques no declarades han rebut una notificació de la Direcció General de Cadastre amb el nou valor de la finca inspeccionada, la liquidació complementària de l’IBI i el pagament de 60€ per la gestió. Els immobles revisats són els urbans i els rústics.

La gestió d’aquest procediment correspon a la Direcció General de Cadastre i no a l’Ajuntament de Vallromanes. En aquests moments, l’Organisme de Gestió tributària de la Diputació de Barcelona està remetent a les persones afectades la liquidació addicional de l’IBI generada amb motiu del nou valor de referència.

Per a qualsevol aclariment, us podeu dirigir a les oficines municipals o a les dependències de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona de Montornès del Vallès (carrer de la Pau, 10, local 3).

Darrera actualització: 20.04.2018 | 15:24