Comunicat: Agraïment a la Guàrdia Municipal

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 17:01

Des de l'Ajuntament volem agrair el treball del cos de la Guàrdia Municipal de Vallromanes que durant aquest passat cap de setmana ha dut a terme diverses actuacions d’assistència sanitària que han posat en valor la gran tasca que realitzen els agents municipals.

Des de divendres a dilluns es van produir dues intervencions en accident de trànsit, una a la carretera BP-5002 i l’altra a finca particular, amb resultat de dos ferits traslladats a l’hospital, i una intervenció a domicili per aturada cardiorespiratòria que, gràcies a la immediata aplicació de massatge de reanimació cardiopulmonar (RCP) i a la ràpida arribada de l’agent municipal amb la col·locació del DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic), es va poder reanimar la persona fins a l’arribada dels serveis sanitaris que la van estabilitzar i traslladar en helicòpter a l’hospital. En totes les actuacions hi van participar conjuntament amb la Guàrdia Municipal el servei 112, SEM i Mossos d’Esquadra.

Volem destacar la gran feina diària que realitza el cos de seguretat per tal de vetllar pel benestar dels vallromanins i vallromanines. Es tracta d'un equip clau i imprescindible al qual cal reconèixer la seva vàlua, el seu compromís i el seu esperit vocacional de servei”.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 16:03