Comunicat. Actualització de la informació del servei de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania davant el coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 16:45

En el marc del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc, l’Ajuntament de Vallromanes ha actualitzat aquest divendres, 13 de març, les mesures preventives al servei de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) amb l’objectiu de contribuir a la contenció del contagi del virus COVID-19 (coronavirus).

Les mesures s’aplicaran des del pròxim dilluns, 16 de març, i tindran una vigència mínima fins al 27 de març:

-L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) continuarà oferint el servei, tot i que serà obligatori concertar cita prèvia per telèfon abans d’anar-hi presencialment. La mesura pretén evitar l’acumulació de persones dins d’aquest espai.

-L’OAC prioritzarà l’atenció telefònica a la presencial. L’Ajuntament demana que només es faci ús presencial o telefònic del servei en cas que la gestió o el tràmit sigui urgent i no es pugui posposar.

- L'Ajuntament recomana la presentació telemàtica d'instàncies i sol·licituds a través de la seu electrònica (https://vallromanes.eadministracio.cat/info.0).

En aquesta situació d’excepcionalitat, es demana col·laboració i comprensió a la ciutadania.

L’Ajuntament de Vallromanes informarà sobre la modificació d’aquestes mesures o la incorporació d’altres en funció de l’evolució de la situació. El Consistori recorda seguir la informació actualitzada pels canals oficials.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 16:49