Comencen les sessions de debat per fer el Pla estratègic de Vallromanes 2033

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 13:35
  • Es faran jornades participatives amb els veïns i veïnes, entitats, gent gran, joventut i grups municipals.

Aquest dijous, 21 de gener, comencen les sessions participatives per elaborar el Pla estratègic de Vallromanes 2033, el full de ruta que marcarà el camí a seguir per tenir el model de poble desitjat en aquest horitzó temporal. El 2033 coincideix amb la commemoració del centenari de la constitució de Vallromanes com a municipi.

Els grups de debat s’inicien amb els joves (dijous 21 de gener, telemàticament) i seguiran amb tres jornades amb la ciutadania el 25 i 28 de gener (telemàticament) i una presencial (4 de febrer). Entre els mesos de gener i febrer, també es faran reunions presencials de debat amb les entitats (27 de gener), gent gran i grups municipals (les dates estan condicionades a l’evolució de les mesures sanitàries).

En aquestes sessions, dirigides i conduïdes per la consultora d-CAS-Col·lectiu d'Analistes Socials mitjançant la Diputació de Barcelona, es debatran, entre altres punts, el desenvolupament urbanístic, l’oferta d’habitatge, els serveis, les activitats, el transport o la protecció del medi ambient.

Per formar part d’aquestes jornades, cal apuntar-se en un formulari en aquest enllaç.

El procés, subvencionat íntegrament per la Diputació de Barcelona, finalitzarà al juliol de 2021 amb un document que marcarà el camí a seguir per aconseguir el poble consensuat.

Darrera actualització: 20.01.2021 | 13:39