Comencen les obres de la nova seu de la Guàrdia municipal

Dimecres, 3 de juliol de 2019 a les 12:00

Avui dijous, dia 4, han començat les obres per convertir l’antic local del Casal de la gent gran, situat a l’avinguda Vilassar de Dalt, en la nova seu de la Guàrdia municipal. Els treballs consisteixen a reformar i condicionar l’antic espai de l’entitat per adaptar-lo a les necessitats del servei de guàrdia.

La nova distribució planteja un espai de recepció i atenció a la ciutadania i una àrea destinada al personal policial formada per un despatx per al cap de la Guàrdia municipal, un espai de treball per a dos guàrdies, una sala polivalent per a reunions i altres activitats pròpies del servei i vestidors.

Amb aquesta nova seu, la Guàrdia municipal duplica la superfície de les seves dependències en passar dels 40 m2 de l’espai actual, situat al carrer Mossèn València, als 87 m2.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Civil Stone per un import de 48.279 € (IVA inclòs) i es preveu que finalitzin a principis d'agost.


Ampliació de l’oficina de Correus

Una vegada la Guàrdia municipal estigui traslladada a l’avinguda Vilassar de Dalt, previsiblement passat l’estiu, s’iniciaran els tràmits per adjudicar les obres de reforma de l’antiga seu policial per destinar-la al servei de Correus. Actualment, l’oficina postal, contigua a la Guàrdia municipal, té unes dimensions molt reduïdes.

Darrera actualització: 17.12.2019 | 13:00