Comença el repartiment de mascaretes a quasi 400 infants de Vallromanes

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 14:20

La Xarxa de Voluntariat, que coordina l’Ajuntament, comença a repartir avui, 27 d’abril, les mascaretes per a infants a les llars amb nens i nenes de fins als 12 anys. A partir d'aquesta edat, per la mida, ja poden portar les confeccionades per als adults, que es van començar a distribuir la setmana passada a un miler d’habitatges. No se'n recomana l'ús en menors de 0 a 3 anys.

Les proteccions han estat fetes per la trentena de cosidores voluntàries del poble amb teixit de polipropilè hidròfug i capa de microfibra. L’esterilització l’han fet gratuïtament les empreses Biokit, de Lliçà d’Amunt, i l’Institute BCN, de Montmeló. Com en el cas de les unitats que s’han entregat als adults, les mascaretes són d’ús personal.

El voluntariat repartirà 380 sobres, que contindran una mascareta, una carta adreçada a l’infant i un certificat de bon comportament per reconèixer l’esforç que està fent durant el confinament per contenir la propagació de la COVID-19.

En cas que no rebeu el paquet al llarg d’aquesta setmana, comuniqueu la incidència mitjançant correu electrònic a vrmn.covid19@vallromanes.cat per solucionar-la al més aviat possible.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 09:08