Cartipàs municipal per al mandat 2019-2023

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 10:00

L’executiu municipal ha donat compte en el Ple de l’Ajuntament d’aquest dijous, dia 20 de juny, del nou cartipàs sorgit del pacte de govern entre Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC) i Independents de Vallromanes (IVALL).

La nova distribució de càrrecs separa les matèries de Participació i Comunicació i Cultura de Festes per incorporar aquesta darrera en Esports. El nou pla suprimeix les regidories de Transparència i Infància, que queden integrades en Alcaldia, i en crea la de Recursos Humans.

Programa de govern

L’organigrama polític es dissenya per realitzar 71 actuacions durant el mandat 2019-2023, consensuades entre MxV-ERC i IVALL. Entre aquestes, hi ha millorar la seguretat ciutadana amb la instal·lació de càmeres de videovigilància o de detecció de presència, segons la zona, i amb la intensificació de patrulles de la Guàrdia municipal al carrer.

Quant a mobilitat, el programa de govern preveu fer realitat la posada en marxa de la nova línia d’autobús de Vallromanes a l’estació de tren de Montmeló, i elaborar el projecte de carril bici i de vianants per unir Vallromanes i Vilanova del Vallès.

El pla de govern també contempla rebaixar l’Impost de Béns Immobles (IBI) i convertir l’escola Els Tres Pins en un institut-escola per al curs 2020-2021.


Pots consultar el programa íntegre en aquest enllaç.

Pots consultar el organigrama polític aquí.

Darrera actualització: 22.06.2019 | 12:56