Aula Mentor, formació en línia amb més de 200 cursos

Dimecres, 24 d’abril de 2024

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a distància a través d'Internet amb una àmplia oferta formativa (més de 200 cursos) que permeten formar-se en diferents àmbits (empresa, informàtica, social i sanitari, turisme, medi ambient, etc.) per actualitzar i millorar la qualificació professional o coneixements de cultura general.

Els cursos estan destinats a tots els públics, a partir de 18 anys, tant per a persones en situació d’atur com per a persones que en actiu. Els cursos en línia permeten adaptar l'horari en funció de les necessitats i horaris de cada persona, i el servei disposa de l'assessorament i l'acompanyament d'una administradora per fer consultes o suport presencial.

Aula Mentor és un projecte que neix fruit d'un conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Vallromanes i Vilanova del Vallès, i el Ministeri d'Educació.

Per a més informació es pot visitar el web https://www.aulamentor.es o contactar a través del correu electrònic a vilanovadelvalles@aulamentor.es.

Darrera actualització: 24.04.2024 | 08:40