Aquest dijous, 23 d’abril, s’inicia el repartiment a domicili de les mascaretes i guants de protecció

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 18:15

Una trentena de persones voluntàries començaran a distribuir aquest dijous, 23 d’abril, al miler d'habitatges del poble guants i mascaretes de protecció, una part de les quals han estat confeccionades per la xarxa de voluntariat coordinada per l’Ajuntament. El lliurament es farà en el decurs d'aquesta setmana. Les persones que faran el repartiment s'identifcaran amb una credencial del Consistori, que portaran visible.

Cada domicili rebrà un sobre amb les unitats de protecció, acompanyades d’una carta informativa. El paquet lliurat contindrà guants i mascaretes, que poden ser quirúrgiques o de teixit hidròfug amb una capa de filtre. Ambdós tipus són els recomanats per les autoritats sanitàries per a la població general –no per al personal sanitari– i són d’ús personal.

L’Ajuntament ha comprat les mascaretes quirúrgiques i la xarxa de voluntariat ha cosit les de teixit hidròfug amb una capa de filtre, que han estat esterilitzades per l’empresa Biokit, de Lliçà d’Amunt. La companyia Shippers, de Granollers, ha donat gratuïtament els guants a l’Ajuntament.

Mascaretes per als infants

L’Ajuntament està preparant un altre lliurament de mascaretes de protecció, en aquest cas adreçat a infants (menors de 12 anys), confeccionades per la xarxa de voluntariat de Vallromanes i esterilitzades per l’InstituteBCN, de Montmeló, i Biokit. Es preveu que el repartiment s’iniciï entre finals d’aquesta setmana i principis de la vinent.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 18:17