Aprovada per unanimitat una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 14:00

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat aquest dijous, 27 de febrer, en sessió extraordinària una declaració institucional on el Consistori manifesta el seu compromís per continuar treballant pels drets de les dones, en col·laboració amb les entitats de dones i feministes del municipi i rebutjant qualsevol tipus de discriminació i violència.

Els acords adoptats són:

Primer.- L’Ajuntament de Vallromanes manifesta el seu compromís per continuar treballant pels drets de les dones, en col·laboració amb les entitats de dones i feministes del municipi i rebutjant qualsevol tipus de discriminació i violència, posant en marxa totes les eines i protocols que tenim a l’abast.

Segon.- Donar suport a les mobilitzacions organitzades per les feministes de diferents països del món i convocada a Catalunya pel conjunt del Moviment Feminista.

Tercer.- Tenir la perspectiva de gènere com a eix central de les actuacions de l’Ajuntament i de les polítiques fetes des del govern municipal.

Quart.- Continuar treballant per la prevenció de qualsevol tipus de discriminació cap a les dones i de l’assetjament sexual o per raó de sexe en qualsevol espai.

Pots llegir el text íntegre aquí.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 14:25