Alumnes d’Els Tres Pins participen en l’elaboració del Pla Estratègic de Vallromanes 2033

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 13:14

Més de 200 alumnes de l’Institut Escola Els Tres Pins han participat en les sessions de debat i reflexió sobre el Pla Estratègic de Vallromanes 2033, el document que marcarà el camí a seguir per tenir el model de poble desitjat en aquest horitzó temporal, d’aquí a 12 anys.

L’alumnat, d’11 classes de 1r de Primària a 1r d’ESO, han fet moltes propostes en els àmbits de medi ambient, mobilitat i esportiu, entre altres. Els infants i joves han expressat el seu desig per preservar i cuidar l’entorn natural, mantenir el poble amb poc trànsit i potenciar l’àrea esportiva amb l’ampliació de la pista d’skate park i la creació de clubs esportius.

Aquestes sessions han estat dirigides i dinamitzades per la consultora d-CAS-Col·lectiu d'Analistes Socials i formen part de les trobades (telemàtiques i presencials) amb diferents col·lectius per a l’elaboració del Pla Estratègic de Vallromanes 2033. Des del gener, s’han celebrat reunions amb la ciutadania, entitats, gent gran i joves.

El procés d’elaboració del document, subvencionat íntegrament per la Diputació de Barcelona, finalitzarà el pròxim mes de juliol.

Darrera actualització: 19.04.2021 | 16:43

Imatges