Alumnes de 5è participen en el concert “Virtual” de Cantània 2021 a Granollers

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 11:30

Vint-i-quatre alumnes de 5è de Primària de l’Institut Escola Els Tres Pins van participar diumenge passat en un dels sis concerts “Virtual” de l’edició 2021 de Cantània que ha tingut lloc del 10 al 13 de juny a Granollers. Cantània és un projecte amb més de trenta anys de vida, impulsat des de l'Auditori de Barcelona i organitzat per l'Associació Cultura i el Teatre Auditori de Granollers amb l’objectiu de promoure la cultura musical i les arts escèniques en l’àmbit educatiu.

A l’edició 2021, l’espectacle ha portat per títol “Virtual”, una obra sobre intel·ligència artificial del compositor musical Óscar Peñarroya i text de Cèsar Aparicio en què hi han participat un total de 38 escoles de diferents municipis de la comarca i que, per primera vegada, s’ha emplaçat al Palau Municipal d’Esports de Granollers per tal de complir amb les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19.

L’Ajuntament de Vallromanes vol agrair tant a l’alumnat com a tot el professorat del centre i, en especial, al professor de música Juan Armero “per la seva gran implicació i dedicació durant mesos a preparar aquest concert i poder gaudir d’una jornada musical molt emotiva en un any tan difícil”.  

Darrera actualització: 15.06.2021 | 11:00